Verwarmen (én verkoelen) met een minimum aan kosten.

Warmtepompen voor particulieren

Bij particulieren is vooral het budget bepalend voor hun aankoop. Daarom gaan we graag ter plaatse kijken hoe we de warmtepomp kunnen integreren in hun bestaande woning of in hun nieuwe woning.

In bestaande woningen zijn dikwijls grote besparingen te realiseren. Een warmtepomp werkt bijvoorbeeld aan 1/6 van de prijs van een klassiek accumulatievuur. Bovendien zal accumulatie altijd ’s nachts opwarmen, onafhankelijk of de dag erna de zon schijnt of niet. Warmtepompen draaien pas wanneer het nodig is. Ook daar is al een grote besparing te realiseren.

Voor nieuwbouw kan er gewerkt worden met vloerverwarming, dan heeft u geen storende radiatoren in uw interieur staan. En dan kunt u die kast of zetel eender waar neerpoten, zonder dat er iets in de weg staat.

Warmtepompen voor bedrijven

Voor bedrijven hebben we alle gangbare modellen van split units tot wandmodellen en cassettes.

Maar belangrijker is dat we een duurzame oplossing aanbieden. We zorgen ervoor dat uw warmtepompen blijven draaien, koel in de zomer, warm in de winter. Hiervoor hebben we een service na-verkoop met permanentie 7d/7d, 24u/24u. Weer een zorg minder voor u!

Warmtepompen, niet enkel verwarmen?

Airco of verwarming: twee aparte doelen. Het ene kouder maken, het ander warmer maken. Toch kan dit tegenwoordig met dezelfde toestellen. Vandaar dat we ze ook hier samen bekijken. Waarom immers investeren in een aparte verwarming en airco, als het ook gecombineerd kan?

Fujitsu warmtepompen

We werken graag samen met het merk Fujitsu. Ze hebben verschillende modellen voor elk project, van particulier tot industrie. We kiezen voor dit merk omdat het betrouwbaar, comfortabel, energiezuinig en betaalbaar is.

Onze dienst naverkoop is onze troef. Krijg onderhoud en interventie 24/24 - 7/7

Maar belangrijker is dat we een uitmuntende dienst naverkoop aanbieden. Zo kunnen uw toestellen steeds blijven draaien. Deze dienst is 24 uur op 24 beschikbaar, 7 dagen op 7. Een van onze grotere cliënten, Delhaize, doet op deze manier al jaren een beroep op onze diensten.