Elektriciteitswerken

Foutloze installatie van je elektriciteit

Elektriciteit die uitvalt, fouten die u niet wilt, maar jammer genoeg wel veel voorkomen. En dan begint het. Er komt een technicus op uw bedrijf of aan huis om de oplossing te zoeken. En dat duurt, dat duurt en dat blijft duren. Met alle kostelijke gevolgen van dien.

De elektriciteitsspecialist van de regio dankzij 30 jaar ervaring

Dat is nu waar Bart heel goed in is. Door zijn 30-jarige ervaring is hij dé elektriciteitsspecialist van de regio. Hij weet heel goed waar het mis kan gaan en waar de oplossingen te vinden zijn. Daarom een tip: Heeft u een probleem met uw elektriciteit? Bel ons op. De meeste problemen vinden we binnen het uur. Als we het probleem hebben, is de oplossing nabij!

Ook alle elektriciteitswerken voor bedrijven, van installatie tot onderhoud

In bedrijven duiken de problemen meestal 10 jaar na installatie op. De toenmalige installateur is er niet meer, het was een openbare aanbesting etc. Wat nu?

Ook daar kunnen wij een oplossing bieden. Door onze jarenlange ervaring kunnen we vlug de bestaande installatie bekijken en onderhouden.

Onze dienst naverkoop is onze troef. Krijg onderhoud en interventie 24/24 - 7/7

Maar belangrijker is dat we een uitmuntende dienst naverkoop aanbieden. Zo kunnen uw toestellen steeds blijven draaien. Deze dienst is 24 uur op 24 beschikbaar, 7 dagen op 7. Een van onze grotere cliënten, Delhaize, doet op deze manier al jaren een beroep op onze diensten.