Waarom kiezen we voor Fujitsu airco of warmtepompen?

We zijn trotse Fujitsu Platinum partner

Als gecertificeerde Fujitsu-vakman uit jouw buurt kan je bij ons terecht voor jouw vakkundige installatie ter plaatste. Uiteraard staan we ook steeds paraat voor een stipte naservice.

Fujitsu, een Japans kwaliteitsmerk

De warmtepompen van Fujitsu staan garant voor een hoge betrouwbaarheid, maximale energiezuinigheid en een uiterst lange levensduur.

Hete zomers of ijskoude winters, een warmtepomp van Fujitsu levert in alle omstandigheden de gewenste prestaties. Kortom: je kiest voor een echt kwaliteitsmerk.

Fujitsu werkt steeds met beproefde technologieën die tot in de diepste kern geperfectioneerd worden. Deze succesvolle aanpak leidt tot een discreet design, een fluisterstille werking en een ongezien bedieningsgemak, ook via een app.

5 Jaar garantie

Een betere garantieregeling of sterkere naservice dan bij Fujitsu ga je onmogelijk vinden. Dankzij de extreme betrouwbaarheid van de geruisloze en energiezuinige toestellen, geeft Fujitsu maar liefst 5 jaar garantie op warmtepompen en airco. Dit zowel op de onderdelen als de werkuren.

Daarnaast staan we als gecertificeerde Fujitsu-vakman uit jouw buurt steeds paraat voor een stipte naservice.

Geruisloze werking

Eén van de belangrijkste kenmerken van de warmtepompen van Fujitsu is de geruisloze werking. Het volledige technische ontwerp van de warmtepomp – zowel van de buitenunit als de binnenunit – is gefocust op maximale geluidsreductie.

Een warmtepomp van Fujitsu hoor je simpelweg niet, wél voel je de heerlijke koelte of de gezellige warmte. Dankzij de Quiet Fan Mode of Low Noise Mode geniet je ook tijdens het slapen van de perfecte temperatuur.

Discreet design

De binnenunits van onze warmtepompen – zowel onze wand-, plafond- als vloermodellen – integreren zich naadloos in iedere ruimte en elk interieur. Wil je het nog discreter? Kies dan voor onze geïntegreerde cassette- of kanaalmodellen.

Fujitsu streeft steeds naar een discreet en sober design. Hierdoor heeft je warmtepomp op elk moment een eigentijdse uitstraling. In België hebben we één uitzondering: een zwarte binnenunit die als een echte eyecatcher zorgt voor een strakke uitstraling.

Gebruiksgemak

Functionaliteit en gebruiksgemak staan steeds centraal bij de warmtepompen van Fujitsu. Met de FGLair app bedien je jouw warmtepomp eenvoudig met je smartphone of tablet. Hiervoor heb je enkel de wifi-module in je warmtepomp nodig.

Met een gebruiksvriendelijke interface schakel je van op elke locatie de warmtepomp in en wijzig je de gewenste of de minimumtemperatuur. Je kan de app downloaden in de App Store of Google Play Store.