Over ons

Je woning of bedrijf energiezuinig verwarmen of verkoelen

Bart Van Hauwermeiren bvba is uw partner voor airco, warmtepompen en zonnepanelen. Bij ons kunt u terecht voor ecologische verwarmings- en verkoelingstechnieken, volledig op maat van uw behoeften. U kunt rekenen op:

Daarnaast is de beste prijs-kwaliteitsverhouding steeds ons stokpaardje. Dit intussen al meer dan 30 jaar.

Elektrische problemen opgelost in 1-2-3

Wij zijn niet alleen een specialist in alternatieve energie die rendeert. Ook algemene elektriciteit kent geen geheimen meer voor ons. Uw problemen met elektriciteit lossen we in een mum van tijd op. Daar waar anderen soms uren moeten zoeken, dringen wij onmiddellijk door tot de kern van het probleem.

Opgebouwde expertise

Ooit is Bart begonnen als elektrotechnicus bij grote bedrijven, zoals NMBS. Daar deed hij ervaring op in industriële elektriciteit, huishoudelektriciteit en domotica. Maar al snel bleek dat zijn passie voor probleemoplossend werken groter was dan dat.

Na zich 10 jaar in bijberoep in koeltechniekenaircoverlichtingverwarming en dergelijke te hebben verdiept, stampte hij zijn bedrijf uit de grond. De dag van vandaag werken 3 specialisten samen als een geoliede machine om uw verwarmings- of elektriciteitsproblemen op te lossen.

Team

Bart

Oprichter & technisch adviseur.

Martine

Planning, administratie, personeelsbeheer

Nico

Rescert gecertificeerd in fotovoltaïsche zonne energie systemen, specialist zonnepanelen, laadpalen en batterijen.

Kevin

Elektricien & Koeltechnieker & opvolging projecten

Jordy

Elektricien & Koeltechnieker.

Florence

Koeltechnieker HVAC

Lien

Klantencontact & administratie