Laadpaal voor elektrische auto

Op zoek naar een laadpaal voor jouw elektrische auto? Wij helpen je volledig op weg met persoonlijk advies, een offerte op maat en installatie bij je thuis of op de zaak.

Laadpalen voor thuis

Met een thuislaadpaal laad je jouw elektrische auto gemakkelijk op vanuit het comfort van je huis. Een thuislaadpaal is niet alleen de veiligste optie om jouw elektrische auto thuis op te laden, maar laadt afhankelijk van jouw elektriciteitsnet ook tot acht keer sneller op dan een regulier stopcontact. Bovendien kun je jouw laadpaal op afstand bedienen en gedetailleerde informatie inzien door jouw thuislaadpaal te koppelen met laadbeheersoftware naar keuze. Ook kun je laadsessies plannen tijdens daluren zodat jij kosten bespaart en je netaansluiting beschermt.

Laadpalen voor bedrijven

Of je nu een winkel, hotel, kantoor of andere commerciële locatie beheert, laadpalen bieden jouw bedrijf veel voordelen. Laadpalen zorgen ervoor dat jij de concurrentie een stap voor bent, jouw omzet groeit en je nieuwe, trouwe klanten aantrekt, die langer blijven en meer geld uitgeven. Dit is hét moment om in laadpalen te investeren. Bovendien zullen jouw bestaande klanten, werknemers en bezoekers met een elektrische auto je hiervoor dankbaar zijn. Zij kunnen hun elektrische auto nu ook op het werk opladen!

Welke laadpaal plaatsen

Ook voor laadpalen maak je met BV Bart Van Hauwermeiren de juiste keuze. Afhankelijk van jouw thuissituatie werken wij op maat een volledig technisch voorstel uit. Wij bekijken welke laadpaal het het meest geschikt is en luisteren naar de wensen van de klant.

Wij werken met verschillende gerenommeerde producenten van laadpalen zoals smappee, walbox, SMA, Alfen & vele anderen zodat we voor elke specifieke situatie een kwaliteitsvolle oplossing kunnen aanbieden.

Offerte