Hou je huis koel met airconditioning

Fujitsu Airconditioning

We werken graag samen met het merk Fujitsu. Ze hebben verschillende modellen voor elk project, van particulier tot industrie. We kiezen voor dit merk omdat het betrouwbaar, comfortabel, energiezuinig en betaalbaar is.

Airconditioning voor bedrijven

Voor bedrijven hebben we alle gangbare modellen van split units tot wandmodellen en cassettes.

Maar belangrijker is dat we een duurzame oplossing aanbieden. We zorgen ervoor dat uw airconditioningtoestellen blijven draaien, koel in de zomer, warm in de winter. Hiervoor hebben we een service na-verkoop met permanentie 7d/7d, 24u/24u. Weer een zorg minder voor u!

Airconditioning, niet enkel om te koelen?

Airco of verwarming: twee aparte doelen. Het ene kouder maken, het ander warmer maken. Toch kan dit tegenwoordig met dezelfde toestellen. Vandaar dat we ze ook hier samen bekijken. Waarom immers investeren in een aparte verwarming en airco, als het ook gecombineerd kan?

Airconditioning voor particulieren

Bij particulieren is vooral het budget bepalend voor hun aankoop. Daarom gaan we graag ter plaatse kijken hoe we de airco kunnen integreren in hun bestaande woning of in hun nieuwe woning.

Onze dienst naverkoop is onze troef. Krijg onderhoud en interventie 24/24 - 7/7

Maar belangrijker is dat we een uitmuntende dienst naverkoop aanbieden. Zo kunnen uw toestellen steeds blijven draaien. Deze dienst is 24 uur op 24 beschikbaar, 7 dagen op 7. Een van onze grotere cliƫnten, Delhaize, doet op deze manier al jaren een beroep op onze diensten.